Rijles

Rijlessen op maat en geen wachttijden

Na het contact met onze rijschool kan je een proefles nemen of direct beginnen met een rijles. Onze rijlessen worden gegeven door een vaste rijinstructeur en ook rij je in een vaste lesauto. Alle vorderingen die jij maakt, worden door de rijinstructeur bijgehouden in een persoonlijke instructiekaart.

 

Je kan bij Les Nu ook kiezen voor een lespakket. Een lespakket bestaat uit een aantal rijlessen. Het voordeel van een lespakket is dat je het aangeboden krijgt tegen een goedkoop tarief en dat het CBR Praktijkexamen ook is inbegrepen (eventueel ook met een Tussentijdse Toets). Kijk voor meer informatie op de pagina Lespakketten.

 

Wil je thuis opgehaald worden of na het lessen afgezet worden op school of werk? Dat is bij Les Nu geen enkel probleem. Onze rijlessen worden gegeven van maandag t/m zondag. Ook geven wij rijlessen in avonduren, voor als je na school of werk wilt rijlessen. Je kan in samenspraak met de rijinstructeur ten alle tijden rijlessen nemen op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt.

 

Om te beginnen met rijlessen hoef je niet in het bezit te zijn van het theoriecertificaat. Het is wel zo, hoe beter je vertrouwd bent met de verkeersregels, hoe meer tijd en aandacht je in andere dingen kunt steken. Dit houdt in dat we de lestijd efficiënter en effectiever kunnen besteden. We bieden verschillende opleidingsvormen aan. Boek een proefles om daarna een passende opleiding uit te zoeken!