Werkwijze

In 5 stappen naar jouw rijbewijs!

Ons doel is om jou veilig, zelfstandig, sociaal verantwoord en milieubewust aan het verkeer deel te laten nemen. Ons streven is om jou zo snel mogelijk te helpen aan jouw rijbewijs, waarbij je in één keer slaagt. Dat kan met goede begeleiding, waardoor je veel geld en tijd bespaard en een leven lang veilig rijdt. Om dit te kunnen bereiken, heeft Can Autorijschool een 5 stappenplan:

Stap 1

Nadat jij hebt aangemeld nemen wij direct contact met jou op, om al jouw vragen over bijvoorbeeld de rijopleiding te beantwoorden. Ook zullen we jouw verwachtingen en wensen bespreken. Indien gewenst maken wij vrijblijvend een kennismakingsafspraak zonder dat jij iets hoeft te betalen. Zo kan jij rustig een afgewogen keuze maken.

Information v1

Can Autorijschool - Driving instructur v1

Stap 2

We zorgen ervoor dat je niet te veel rijlessen krijgt. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvende proefles van twee rijlessen, om een zo goed mogelijk kandidaat profiel te maken. Je maakt kennis met jouw vaste rij-instructeur, waarbij jij je prettig voelt, die samen met jou zal bespreken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Met behulp van een professioneel advies kun jij dan zelf een passende keuze maken. Je hebt hiervoor geen theoriecertificaat nodig.

 

Meer informatie over de proefles bij Can Autorijschool? Ga naar Proefles.

Stap 3

Na de proefles gaan wij samen met jouw  de uitslag van de proefles bespreken. We kijken dan hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en bespreken we het lessenpakket dat het beste bij jou past. Je kunt dan kiezen tussen een spoedopleiding van veertien dagen of een lessenpakket waarbij je de rijlessen over een aantal weken of maanden kunt spreiden. Ook weet je na de proefles wat de totale rijopleiding je gaat kosten en wanneer je jouw rijbewijs kan halen. Zo krijg je dus vooraf direct duidelijkheid en inzicht.

 

Checklist v1

Can Autorijschool - Steeringwheel+pedals done v2  Can Autorijschool - Gear shift
Can Autorijschool - Theory v1  Can Autorijschool - High way v1

 

 

 

Stap 4

Bij Can Autorijschool krijg je kwalitatieve rijlessen, op een professionele manier. Rekening houdend met wanneer jij beschikbaar bent, plannen we de rijlessen in. Blijken er tijdens de rijlessen dat je bepaalde handelingen moeilijk vindt, dan passen wij de rijlessen daarop aan. Jouw voortgang en vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Wij leren jou op een efficiënte manier de vaardigheden die van jou worden verwacht tijdens het praktijk rijexamen. We maken een duidelijk plan, waardoor je op een begeleide manier toewerkt naar het praktijk rijexamen. Het praktijk rijexamen zullen we in overleg, rekening houdend met jouw vorderingen en beschikbaarheid, inplannen.

Stap 5

De laatste stap, het praktijk rijexamen, is ook de meest spannendste gedeelte van jouw rijopleiding! Je zal alles wat je hebt geleerd laten zien in ongeveer 55 minuten aan de aan jou toegewezen examinator van het CBR. Ons doel is dat jij dit op een juiste manier zal doen en tevreden terug zal kijken naar dit mooi moment. Wij geven jou de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je maar één keer met jouw examinator van het CBR kennis hoeft te maken en met trots voor het rijbewijs slaagt.

 

Can Autorijschool - Driving license