Over ons

In het kort

Can Autorijschool is een opleidingscentrum voor het rijbewijs categorie B (personen auto). Can Autorijschool heeft sinds de oprichting al vele jaren honderden leerlingen blij gemaakt met hun rijbewijs. Merkwaardig is dit terug te zien in de aanbevelingen aan vrienden, familie en collega’s van de geslaagde leerlingen.

 

De lessen bij Can Autorijschool worden door haar leerlingen gekenmerkt als leerzaam, plezierig en voordelig. Can Autorijschool is gespecialiseerd in het aanbieden van efficiënte en professionele autorijlessen in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat de leerling alle aangeboden stoffen op een optimale manier op zich kan nemen en kan beoefenen. De keuze voor een goede rijschool is erg belangrijk, u moet met plezier de lessen kunnen volgen en de lessen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Can Autorijschool onderscheidt zich door:

• Vaste ervaren rijinstructeur
• Persoonlijke begeleiding
• Professioneel en leerzaam
• Ontspannen en plezierig

 

Ons doel is om elke leerling op te leiden tot een zelfstandige, veilige en vlotte verkeersdeelnemer. Dit doet Can door elke leerling een aangepaste persoonlijke begeleiding te geven. Can Autorijschool bevindt zich in het hart van Rotterdam en geeft rijlessen in de regio. Klik hier om te zien waar Can rijlessen geeft. 

Can Stuur

Iedereen die op een leuke, snelle, maar vooral op een leerzame manier zijn rijbewijs wil halen, verwelkomen wij graag op onze rijschool voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.


 Benieuwd naar de rijlessen? Neem een vrijblijvende proefles en ervaar het verschil.

Actie van de maand:  Twee rijlessen voor de helft van de prijs!

Ik wil een proefles